Partner van STEP worden

Heb je een opleiding tot bedrijfsfysio gevolgd of wil je die gaan volgen? Lees dit dan even.

STEP Nederland is een partij met vermoedelijk de meest ruime en lange ervaring met het werken voor bedrijven en werken op de werkvloer.

De fysiotherapie is pas later gaan inspelen op deze behoefte. Tegenwoordig zijn er opleidingen tot Arbeidsfysio en bedrijfsfysio te volgen. Maar na de opleiding volgt er een probleem. 

Hoe kom je bij bedrijven binnen?

Veelal gaat dat in opdracht van Arbodiensten en niet zelden wordt er samenwerking gezocht met partijen, die net als STEP, ervaring hebben met een bedrijfsmatige benadering.

Meestal moet daarvoor betaald worden, zowel voor het gebruik van programma, de look-and-feel en voor de opleidingen. Het is ons opgevallen dat de kost wel gaat voor een onzekere baat.

STEP doet dat anders, onze opleiding is kosteloos en we vragen ook geen aansluit fee. Daarnaast zijn wij behulpzaam bij zaken als acquisitie, presentaties en de STEP Bodyguard die u mag gaan gebruiken gedurende de samenwerking. De video laat zien hoe de STEP Bodyguard werkt.

Klinkt dit goed, wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of bel naar het hoofdkantoor en vraag naar Henk Jan Kooke. 

Wij werken voor

Neem contact op


    Uw gegevens zijn enkel ter administratie en wij zullen deze nooit zonder uw toestemming delen met anderen. Lees hier meer over in ons privacybeleid.

    WhatsApp chat
    Call Now Button